Trăieşte Verde în oraşul de lângă tine – Green Park

mai 15, 2007 at 4:50 pm Lasă un comentariu

Future Group sărbătoreste astăzi succesul Green Park prin rezultate deosebite obtinute intr-un timp relativ scurt: 500 de familii au achiziţionat apartamente in Green Park, 800 de apartamente din 1100 sunt acum în construcţie, 70 de apartamente sunt finalizate.

Future Group a lansat în Iaşi la finele anului 2005 cu un proiect de 120 milioane euro, realizând bazele unui mic oraş, Green Park, lângă vechile cartiere ale oraşului. Peste 3 hectare de parcuri şi zone verzi, centru comercial, policlinică, hoteluri, piscină acoperită, grădiniţă şi parcări supraterane şi subterane vor participa la crearea unui stil de viaţă ai cărui termeni definitorii sunt: confort, modern, verde, relaxare, bucurie, prieteni.

În acest moment se predau cheiele a primului bloc de locuinţe. Acesta are P+8 etaje şi un număr de 70 apartamente dotate cu geamuri termopan, parchet laminat dublu stratificat în toate camerele şi pe hol, încălzire centrală, mobilier bucătărie, uşă metalică la intrare, uşi celulare din lemn pentru interior, gresie, faianţă pentru hol şi bucătărie, vopsele lavabile, obiecte sanitare de la producători renumiţi, baterii sanitare cu design deosebit, spălător inox în bucătărie, cablu TV, internet, telefonie, instalaţii automatizate de contorizare şi reglare a consumului de energie termică, tablou electric apartament şi interfon.

Green Park continuă să fie un model în domeniul construcţiei de apartamente din Nord Estul României, spulberând mitul vieţii lipsite de confort de la bloc şi aducând în prim plan un nou concept de cartier: oraşul în oraş. Green Park este singurul cartier care nu este afectat de traficul intens urban, reuşind, în acelaşi timp, să fie foarte aproape de centrul oraşului şi să ofere toată infrastructura şi ingredientele necesare vieţii relaxante: spaţii verzi, centru medical, hoteluri, centru comercial etc.

In 2009, Green Park va avea peste 3000 de locuitori şi va imbogati Municipiul Iaşi cu peste 3 hectare de spaţii verzi, centru comercial, doua hoteluri, policlinică, grădiniţă şi piscină acoperită. După 2009, Future Group va continua sa investească în alte proiecte de succes ce vor aduce Iaşului un plus in domeniul prosperităţii economice şi în domeniul ofertei de locuinţe la standarde internaţionale.

Despre Green Park

Proiectul Green Park presupune o investiţie de peste 120 milioane de euro şi se dezvoltă în Iaşi, în zona Tătăraşi – Veneţia, cuprinzând un ansamblu rezidenţial de 14 blocuri, extinse pe 50.000 de metri pătraţi, completat de un centru comercial şi un centru comunitar cu grădiniţă, sală de fitness, policlinică, spălătorie ecologică, cafenea, beauty salon etc. De asemenea, Green Park va avea locuri de joacă pentru copii, propriul sistem de securitate, precum şi o parcare subterană.
Preţul minim al unui apartament în noul cartier este de 42.500 de euro (la care se adaugă TVA), pentru două camere, cu suprafeţe pornind de la 42 de metri pătraţi. Oficialii Green Park declară că proiectul se dovedeşte un succes, până în prezent fiind deja vândute aproape integral apartamentele primelor 7 blocuri.

Despre Investitori

Future Group

Future Group se ocupă de conceperea, susţinerea şi punerea în practică a proiectelor imobiliare de anvergură. Realizările sale, deyvoltate in cei peste 30 de ani de acitivtate, pot fi admirate în Spania, Marea Britanie, Israel, Cehia, Cipru şi SUA.

Începând din anul 1991, Future Group a investit împreună cu partenerii săi în puncte-cheie din România: Bucureşti şi Sinaia.
Future Group are investiţii în întreaga lume de peste 1,2 miliarde de euro în ultimii 2 ani, cele mai mari proiecte fiind în Spania, Israel (Yehuda cu peste 210.000 mp construiţi în peste 3.000 apartamente).

Compania a participat în calitate de partener la o serie de proiecte imobiliare dezvoltate până acum în România: Sitraco Center (Bucureşti), Gemenii Sitraco (Bucureşti), Hotelul Golden Tulip (Bucureşti), Hotel Sinaia.
În prezent, compania derulează mai multe proiecte, cele mai importante fiind: Edenia (7 blocuri turn P+11 etaje în Titan, Bucureşti) alături de compania ADAMA, Green Park în Iaşi şi Eminescu în Bucureşti (birouri + rezidenţial).
Compania Future Group a mai achiziţionat un teren cu o suprafaţă de cca. 17.000 mp în Iaşi, zona Tătăraşi – Veneţia, lângă proiectul Green Park, pe care urmează să construiască în viitor încă un cartier rezidenţial.

Future Group este printre putinii investitori din domeniul imobiliar specializat pe dezvoltarea de complexe rezidentiale din zona de Nord Est a Romaniei care este listat la bursa din Tel Aviv si care va fi listat la bursa din Londra.

AlfaRomHolding

ALFAROM face parte din ALFA Group. Grupul îşi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliar pe piaţa din Bucureşti, precum şi în alte zone din România, de peste opt ani. ALFA Group este alcătuită din patru companii: ALFAROM, FORUM Services, FORUMHoldings şi WHITESPOT.

ALFAROM se ocupă de dezvoltarea de proiecte, administrând vastele cunoştinţe din domeniu cu scopul de a identifica cele mai eficiente oportunităţi de investiţii imobiliare, dezvoltând în acelaşi timp proiecte foarte profitabile. ALFAROM dispune de experienţă într-un larg segment de pe piaţa imobiliară, incluzând apartamente standard, cazare de lux, clădiri de birouri şi spaţii comerciale.

În prezent, ALFAROM se concentrează pe construcţia de cartiere rezidenţiale standard de dimensiune medie, proiectele curente parţial sau total deţinute de ALFAROM fiind: cartier rezidenţial în Brasov – 220 apartamente standard medii; cartier rezidenţial în Sinaia – 160 apartamente standard medii; cartier rezidenţial în Bucuresti – 85 apartamente standard medii; clădire de birouri în Bucureşti – 2500 mp spaţiu birouri de înalt standard; clădiri în Bucureşti – 85 apartamente standard medii, 300 mp spaţiu comercial; clădire rezidenţială în Bucureşti – 15 apartamente de lux; cartier rezidenţial în Bacău – 600 apartamente standard medii.

Reclame

Entry filed under: Comunicate de Presa.

Green Park creste Fotografii Apartamente

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

mai 2007
L M M J V S D
« mart.   nov. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: